Комплект 6 бр многократни кафе капсули за кафемашини DOLCE GUSTO от Nerthus

12396

6 броя капсули за многократна употреба DOLCE GUSTO

Повече детайли

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


20,90 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Комплектът кафе капсули на Nerthus съдържа 4 бр, многократно зареждащи се капсули за кафемашини DOLCE GUSTO, дозатор за кафе и четка за почистване.

Употреба: - Отворете капачето - Напълнете капсулата с желаното от Вас мляно кафе. Притиснете леко с лъжичка или друг твърд предмет. Последните 2-3 мм до канала, в който ляга капака, оставете празни. - Уверете се, че каналът, в който ляга уплътнението на капака е чист, т.е. няма прашинки кафе по него - Затворете капака на капсулата и поставете в машината. Кафето трябва да бъде средно смляно - не много едро или ситно, като за всяка класическа еспресо кафе машина. Важно е да спазите посоката на отвора на капсулата, когато я поставяте в машината, за да попадне иглата правилно в леглото ѝ.

Кафе капсулите за многократна употреба са подходящи за всеки, който обича да експериментира с различни вкусове и смеси кафе, както и за всеки, който иска да даде своя малък принос в опазване на околната среда. Употребата на многократни продукти, като капсули за кафе за многократна употреба, намалява количеството пластмасови отпадъци в световен мащаб, както и личните Ви разходи за любимата Ви ароматна напитка.

Описание на Комплект 6 бр многократни кафе капсули за кафемашини DOLCE GUSTO от  Nerthus:

  • Nerthus Комплект кафе капсули за кафемашини DOLCE GUSTO - 6 части
  • Размери: 2.5 см х 3.5 см х 3.5 см.
  • Цвят: кафяв
  • Съвместими с кафемашини DOLCE GUSTO
  • Материал: Пластмаса
  • Производител: Vin Bouquet, Испания

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка