Детска седалка - адаптор за тоалетна чиния със силикон в различни разцветки

11058

За лесен преход от детско гърне към тоалетната чиния за възрастни!

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


8,99 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Детски адаптор за тоалетна, който ще помогне на малкия палавник по-бързо да свикне да ходи на тоалетна чиния като възрастен. Детската седалка за тоалетна чиния е обкантена с мек силикон, който предотвратява плъзгането по тоалетната чиния. Адаптерът има леко повдигнат гръб и анатомична удобна форма. Ергономичната закръглена форма и допълнителните лапички със силиконови точици осигуряват максимално удобство и безопасност по време на употреба от детето. В задния си край адаптера за тоалетна чиния има удобна дръжка, за която може да се държи по време на измиване и също така да се закача. Детската тоалетна чиния е изработена от безопасен и здрав полипропилен и лесно се мие.

Детската седалка за тоалетна се предлага в разнообразни цветови комбинации и декори. Моля да уточнявате при поръчка във формата за допълнителен коментар при финализиране на поръчката!

Описание на Детска седалка - адаптор за тоалетна чиния със силикон в различни разцветки:

  • Материал: пластмаса, силикон
  • Цвят: различни цветове, подбор на случаен принцип според наличностите на склад. Моля ако желаете конкретен модел или цвяЗат да ни оставите съобщение в полето за допълнителен коментар при финализиране на Вашата поръчка.
  • Размер: Подходяща за всички класически тоалетни чинии
  • Приблизителни габаритни размери: 40 х 31 х 16 см
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка