Танцуваща и пееща кукла Маша

276

Eдна играчка актуална винаги в годините...

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 16 точки. При следваща покупка 16 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,60 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

80,00 лв

Описание

Описание на Танцуваща и пееща кукла Маша:

            Със сигурност и вашите майки и баби познават Маша от приказката „Маша и мечокът”. Един непреходен приказен герой, който сега ще донесе радост и на вашите деца!

            Всяко дете влюбено в прекрасното детско филмче, ще остане във възторг от тази интерактивна кукла, която пее и танцува досущ, като Маша от малкия екран. Куклата изпълнява оригинална песничка от анимационното филмче на руски език, маха с ръце за приятелски поздрав и клати глава в такт с музиката. Забавлението за малките палавници е гарантирано!

            Куклата е с оригинален дизайн, висококачествена изработка от безопасна пластмаса. Висока е цели 37см, облечена в красива сатенена рокля и забрадка. Маша работи с 3 батерии размер АА /не са включени в комплекта/, които се поставят в едното от крачетата. Опакована в красива твърда картонена кутия, с мотиви от детското филмче „Маша и Мечока”.  Особено подходяща за подарък на вашето любимо съкровище!

            Сбъднете мечтите на детето ... СЕГА!!! (а може би и не само неговите)

За да заработи куклата поставете батериите в отсека, включете копчето, което е разположено на крачето и натиснете куклата с пръст по гърдите.

Мнения
КУКЛА МАША
СВЕТЛАНА М. on 19/07/2017ЧУДЕСНА БЕЗ ЗАБЕЛЕЖКИ
пазаруване
Бисерка б. on 12/07/2017Куклата напълно отговаряше на описанието и очакванията ми. Нямаше подвеждаща информация. Благодаря!
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка