Мини Тонколона - Миньон

306

Още един страхотен подарък за феновете на миньоните!!!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 4

16,49 лв

Описание

Описание на Мини Тонколона - Миньон:

            Бъдете винаги  в час със световните бестселъри, сега в лицето на един от пакостливите миньони, от анимационният филма „Аз Проклетникът”. Симпатичните миньончета са вече навсякъде около нас. Сега ви предлагаме миньонът Дейв във формата на музикална мини-токолона.

            С този супер миньон, може да правите едновременно толкова много неща: да слушате музика от радио или чрез вградения си mр3 да си пуснете любимите парчета от USB  флашкаили microSD карта.

            На външен вид, като обикновена детска  играчка плеъра-тонколона ще ви изненада с качествения си звук и ще създава всеки ден във вас страхотно настроение. Тонколоната е лека, компактна, със модерен и весел дизайн, удобна за носене навсякъде с вас. Плеъра МИНЬОН e идеален за пътуване, както и за всекидневна употреба в офиса, в къщи, по време на разходка или просто по време на парти.

            Характеристики:

-       Говорител/тонколона със силен и качествен звук;

-       МР3 плеър;

-       FM радио;

-       Вход/четец за microSD карта;

-       Вход/четец на USBFLASH;

-       Комбиниран вход- mini USB/захранване външно DC5V/антена/line IN;

-       Вградена акумулаторна батерия;

-       Бутон ON/OFF;

-       Кабел комбиниран - USB/ mini USB/ слушалки;

-       Размери - 14см х 7см х 9см.

Кратка инструкция: 

Управлението на миньона се осъществява с помощта на мултифункционален джойстик, който е разположен отстрани. При накланяне и задържане на джойстика нагоре или надолу се регулира силата на звука. При краткотрайно накланяне нагоре или надолу се сменят станции на радиото или поредността на песните при възпроизвеждане от флашка или SD карта. При краткотрайно натискане навътре в режим радио, миньона започва да сканира за налични радиостанции в УКВ обхват. При натискане надолу и задържане за 1-2 секунди се превключва между различните режими на работа - радио, флаш памет, SD карта. Миньона може да работи и като тонколона за лаптоп, компютър, смартфон и всяко друго устройство с аудио изход на 3,5 мм. За целта натистенете и задръжте натиснат джойстика за превключване от радио на друг източник, след това свържете кабела от комплекта с аудиожака към източника на сигнал, а към миньона включете жака в отвора за зареждане или (AUX).

Важно: за да работи в режим радио към миньона трябва да е включен кабела от комплекта в отвора за зареждане (AUX), а другия край чрез USB порт да е включен към компютър или лаптоп, които в случая играят роля на антена.

Мнения
Харесваме играчката, забавна е
Виктория П. on 02/08/2018Отговаря на описанието.
Отличен
Георги В. on 07/03/2018Мултифункционална играчка :-)
Супер
Петя Д. on 27/12/2016Всичко е страхотно!
Подарък за деца
весела н. on 18/11/2016забавна играчка за малки и пораснали деца
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка