Конструктор кола с тунинг

569

За начинаещи и кандидат автомонтьори!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 9 точки. При следваща покупка 9 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,90 лв.


48,00 лв

Описание

             Всяко момченце над две-три годишна възраст започва да се увлича от различни механични играчки – коли, мотори, роботи, конструктори. При някои интереса е доста по-задълбочен – те искат да разберат какво има в играчката, защо и как се движи, свети или издава звуци.

             Комплекта „Малък автомонтьор“ е особено подходящ за деца с по-задълбочен интерес към сглобяването, разглобяването и устройството на автомобила. Съставен от 30 части, той дава нагледна и доста подробна информация за основните възли и агрегати на автомобила – шаси, купе, двигател, ходова част. Включените в комплекта брони, спойлери, гуми позволяват поетапното сглобяване, надграждане и тунинговане на автомобила. С помощта на винтоверта, сглобяването става досущ, като в истински автосервиз. След сглобяването разклатете автомобила и той ще се форсира и светне с фарове, като истинска спортна кола.

             Картонена кутия подходяща за подарък. Играчката е подходяща за деца над 4 годишна възраст.

              Описание:

  • Комплект за сглобяване на автомобил – 30части;
  • Възможност за асемблиране на 2 модела автомобил – с и без тунинговане;
  • Възможност за включване на звук и светлина – за целта махнете предпазната лентичка на двигателя и превключете  бутона. След това разклатете колата и тя ще се форсира и ще светне с фарове;
  • Винтоверт на батерии с функция отвиване/завиване;
  • Размери на кутията – 40 х 28 х 6,5см;
  • Картонена кутия подходяща за подарък;
  • Захранваме на винтоверта – батерии 2 х 1,5V, АА /не са включени в комплекта/;

Доставка