Влагозащитен челник с две светлини, три режима на работа, SOS сигнал и USB зареждане

7151

Обичате да се разхождате нощем, да ходите за риба, работите на тъмно? Значи това е за вас!

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


11,36 лв

Приблизителна доставка на:

Описание

Челният светодиоден акумулаторен фенер Double Light Source Headlight KX-1804 е практичен и комфортен за експлоатация сред природата, за риба, у дома или на вилата. С помощта на този челник - фенер ръцете ви ще бъдат напълно свободни, а светлината ще свети винаги точно там, където имате нужда. Фенерчето се закрепва здраво на главата с помощта на широка еластична лента и ви позволява свободно да ходите, да карате колело или да се занимавате с други дейности по дома.

Устройството има два вградени прожектора, които се намират в общ корпус. Първият прожектор има ярка, но разсеяна светлина, за осветяване на близки обекти, вторият прожектор има фокусиран лъч за далечни разстояния. И двете фенерчета имат отделни бутони за включване и по три режима на работа - силна светлина, слаба светлина и мигаща светлина. Допълнително кръглият прожектор има функция SOS сигнал (за да се задейства се натиска и задържа неговия бутон). Челникът е лек и с малък размер, което го прави много удобен за продължително носене. Корпусът е изработен от устойчива пластмаса с допълнителна защита от влага върху бутоните и входа за зареждане. Лентата за главата е мека, елестична и регулируема по дължина. 

Описание:

  • Вградени 2 прожектора: COB 180lm и XPE 100лм
  • Всеки с три режима на работа (+ SOS сигнал за малкия прожектор)
  • Защита срещу разреждане и презареждане
  • В комплекта: челник с два прожектора, еластична регулируема лента за глава, USB кабел за зареждане, акумулаторна Li-On батерия 3,7 V

Доставка