Ръкавици за смартфон или таблет

262

За да сте с любимия си смартфон и в студа...

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

5,50 лв

Описание

Описание на Ръкавици за смартфон или таблет:

             Студените зимни дни са предизвикателство за всички притежатели на смартфони и таблети. Благодарение на новите технологии сензорните екрани са вече навсякъде, но имат и своите малки недостатъци.

             Капацитивният сензорен екран трябва да бъде докоснат директно с пръст, за да бъде задействан, което води до липсата на топла ръкавица на ръката, за да ползвате телефонa или друго устройство. А когато температурата стане около и под нулата, и ви се наложи да работите по-дълго време с телефона, или таблета, това определено става неудобство.

             И тук идват на помощ ръкавиците за смартфон-  Igloves. Върховете на пръстите на ръкавицата са изплетени от прежда с вплетена в нея електропроводима нишка. Благодарение на нея връзката между екрана и пръста остава непрекъсната, което гарантира безпроблемната работа на сензорният екран. Така ръцете ви остават топли, а връзката с високотехнологичният ни свят -  непрекъсната!

Налични са различни цветове, подбора е на случаен принцип.

Мнения
С благодарности
Албена К. on 15/01/2017За първи път пазарувам от Дребисимо и съм очарована. Бързо, лесно и удобно меню за поръчки, бърза реакция за потвърждение и много удобни опции за доставка. Бяхте точни, любезни и коректни и получих поръчката си според всички очаквания.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка