Стойка за телефон Touch U

430

Сладурска и практична стойка за вашето телефонче

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта не дава бонус точки.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

2,48 лв

Описание

                  Изключително удобна, ергономична и симпатична стойка за смартфон - щраквате я и просто започвате да си чатите, сърфирате в нета, гледате клипчета, съвсем удобно и спокойно. Аксесоар за мобилния телефон, който ще облекчи работата с него - с едно движение той ще застане стабилно на повърхността, на която желаете.

                  Монтажа върху телефона става супер лесно - просто отлепвате предпазните листчета на сазалепващият „скоч”, притискате към гърба и готово. А когато решите за подпрете своя телефон просто натискате в средата и готово.  Уникалната, леснопреносима, сгъваема стойка е изработена от мек силиконов материал, който предпазва мобилният ви телефон и други ваши предмети от надраскване. Две силиконови стойки ще могат спокойно да задържат и таблета ви.

                 

Описание на Стойка за телефон Touch U:

  • Материал - гума /силикон, метал, слепващ материал;
  • Цвят - избор на случаен принцип;
  • Размери  - 4 х 8см;

Мнения
много нужен предмет
Румяна В. on 21/07/2018много съм доволна от покупката.Отдавна имах нужда от някаква стойка за телефон.тази ми допадна ,защото е много олекотена ,а въряи чудесна работа.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка