Красив пръстен - стойка за смартфон

559

Уникален стил за вашето телефонче!

Повече детайли

ТОЗИ ПРОДУКТ Е ИЗЧЕРПАН. ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ВАШИЯ EMAIL И НИ ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ, КОГАТО ТОЙ ОТНОВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН.

Продукта не дава бонус точки.


4,50 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Обичате красивите бижута?

Вашият смартфон ги обожава също!

Уникални, луксозни аксесоари за смартфон във формата на блестящи и елегантни пръстени, монтирани върху различни основи и инкрустирани с малки блестящи  камъчета. Създадени да придават разкошна визия на вашия телефон и да се трансформират в удобна стойка при нужда. Чудесен подарък за всяка дама.

Живеем във времена където телефоните станаха почти еднакви на външен вид – правоъгълен екран в правоъгълен корпус от черна пластмаса. С този аксесоар можете да направите телефона си уникален и наистина красив.

Описание: пръстена и основата са изработени от метал в златист цвят. Пръстена може спокойно да се завърта на 360°. На основата има предпазно фолио, под което е разположен лепящ слой, с чиято помощ пръстена се залепва към задната част на смартфона.

Четири модела основи:

  1.       Сърце
  2.       Крила
  3.       Човече
  4.       Цвете

Всеки модел се предлага в различни цветове. Тъй като разнообразието от модели и цветове е огромно, подбора се извършва на случаен принцип. Ако при поръчка много държите да получите конкретен модел пръстен, моля напишете желанието си в полето за допълнителен коментар, което се намира на страницата при финализиране на поръчката.

Подходящ подарък за Деня на влюбените - Свети Валентин или за Осми март.

Доставка