Красив пръстен - стойка за смартфон

559

Уникален стил за вашето телефонче!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта не дава бонус точки.


4,50 лв

Описание

Обичате красивите бижута?

Вашият смартфон ги обожава също!

Уникални, луксозни аксесоари за смартфон във формата на блестящи и елегантни пръстени, монтирани върху различни основи и инкрустирани с малки блестящи  камъчета. Създадени да придават разкошна визия на вашия телефон и да се трансформират в удобна стойка при нужда. Чудесен подарък за всяка дама.

Живеем във времена където телефоните станаха почти еднакви на външен вид - правоъгълен екран в правоъгълен корпус от черна пластмаса. С този аксесоар можете да направите телефона си уникален и наистина красив.

Описание на Красив пръстен - стойка за смартфон:

пръстена и основата са изработени от метал в златист цвят. Пръстена може спокойно да се завърта на 360°. На основата има предпазно фолио, под което е разположен лепящ слой, с чиято помощ пръстена се залепва към задната част на смартфона.

Четири модела основи:

  1.       Сърце
  2.       Крила
  3.       Човече
  4.       Цвете

Всеки модел се предлага в различни цветове. Тъй като разнообразието от модели и цветове е огромно, подбора се извършва на случаен принцип. Ако при поръчка много държите да получите конкретен модел пръстен, моля напишете желанието си в полето за допълнителен коментар, което се намира на страницата при финализиране на поръчката.

Подходящ подарък за Деня на влюбените - Свети Валентин или за Осми март.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка