Магнитни пръстени за отслабване

126

Благодарение на неодимовите магнити отслабването е по-лесно от всякога!

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


5,93 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Магнитни пръстени за отслабване:

Състав:силикон, неодимови магнити.
Начин на употреба:

Слагат се по средата на големите пръсти на краката, та че изпъкналата част да бъде отдолу.

Внимание:Да не се сушат на слънце и да не се допират до остри предмети - ще се повредят. • Ако при продължителна употреба магнитните пръстени леко променят своя цвят не се притеснявайте - тяхното действие не зависи от това. • Ако имате температура, високо кръвно налягане, болка, сърбеж, умора - махнете пръстените. • Ако по време на ходене усещате дискомфорт - леко преместете пръстените. • Ако имате желание да потренирате, енергично да скачате или да бягате по-добре махнете пръстените, така ще ги предпазите от деформация. Не излагайте пръстените на висока температура или близо до огън.
  • Магнитни пръстени за отслабване - полупрозрачни пръстени изработени от медицински силикон, на вътрешната страна на които са разположени малки неодимови магнити.
  • Неодимови магнити - постоянни магнити, сплав на неодим, желязо и бор. Неодимовите магнити са най-силните от всички известни магнити. Най-важното им свойство, освен силата е способността им да запазват силата си в продължение на няколко десетилетия. Енергийното произведение в тези състави е равно на 59 МГсЕ или 476 кДж/м3, което е абсолютен рекорд сред всички магнитни материали известни на науката. Максималното енергийно произведение в промишлеността е равно на 55 МГсЕ. Магнитите изработени от сплав на неодим, желязо и бор притежават високо съпротивление към размагнитване и могат да работят в по-силни магнитни полета без загуби на собствена магнитна сила. Неодимовите магнити се вграждат например в мощни лазери, магнитно-акустични военни радари, нанотехнологични продукти, HiFi аудио системи и други изделия на съвременната цивилизация.
  • Магнитните пръстени трябва да се слагат по средата на големите пръсти на краката, така че изпъкналата им част да се окаже отдолу. При ходене пръстите притискат магнитите и се получава масаж на биологически активната точка - хипофизата.
  • Хипофизната жлеза представлява овално тяло, разположено в ямка на черепната основа, наречена "турско седло". Посредством краче се свързва с областта на главния мозък наречена хипоталамус. Жлезата е изолирана от костната стена на черепа с дебел, плътен слой от съединителна тъкан. Цялата субстанция на жлезата се разделя на две части: аденохипофиза - предна част неврохипофиза - задна част Двата дяла на хипофизата имат различен клетъчен строеж и произвеждат различни хормони, които влияят на растежа, обмяната на веществата в организма и репродуктивните функции. Хипофизата е централен орган на човешката ендокринна система и взаимодейства с хипоталамуса.
  • Масажирането на биологически активните точки (точката на хипофизата) на пръстите изпраща определени импулси към мозъка, който в отговор принуждава да работят слабите мускули в средата на тялото - това е й търсеният ефект, за да се укрепва и става по-стройна долната част на тялото. Освен това, въздействието на пръстените стимулира метаболизма, което както е известно е едно от главните условия за отслабване. Получава се нещо като фитнес и диета «в един флакон» - при обикновено ходене пеш. А въздействието на магнитите усилва стимулацията в средната част на тялото. Силиконовите магнитни пръстени меко обгръщат пръстите на краката, лесно се слагат и свалят и не пречат. Даже ако сте със сандали пръстените почти не се виждат. Пръстените могат да се мият с обикновен сапун.

ДРУГИ ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ: ОТСЛАБВАНЕ

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка