Магнити за отслабване Nano Slim

258

Доверете се на източната медицина!

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

14,29 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Магнити за отслабване Nano Slim:

              Действието на биомагнитите Nano Slim се основава на съчетаването на традиционната китайска медицина и въздействието на магнитните вълни върху акупунктурните точки на ухото. Благодарение на тази комбинация свалянето на излишните килограми става лесно, без специални диети и тежки физически натоварвания в залата или в парка. Биомагнитите намаляват апетита, засилват метаболизма, подпомагайки изгарянето на мазнините и премахвайки излишните килограми. Стимилирането на акупунктурните точки, освежава и тонизира организма, укрепва имунната система.

             Благодарение на малкото тегло и размери - само 1гр. и диаметър 7мм, те ще бъдат  на практика почти незабележими  и няма да ги усещате при носене.

             Начин на употреба: поставете двете сребристи магнитчета в горната част на ушната мида /както е показано на картинката/ - едно на лицевата страна на ухото, второто на вътрешната - зад  ухото. Благодарение на силното си магнитно поле, те се притеглят едно към друго и се задържат на ухото.

             Носят се максимум 6ч. дневно - разпределени равномерно пред деня. През нощта не се използват. Да не се ползват от бремени и кърмещи жени, хора с кардиостимулатори и сърдечни заболявания, диабетици на инсулиново лечение. При чувство за дискомфорт  през първите 20мин. ги свалете и поставете след 2 часова пауза.

               Намаляването на теглото е напълно индивидуално в зависимост от общото физическо състояние на човека. Преди поставяне се консултирайте с лекар специалист!

Мнения
Магнити за отслабване
Боряна В. on 19/06/2017Много съм доволна.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка