Стик за алкална вода - голям

315

Подобрете качеството на чешмяната вода  в къщи с алкален стик за повишаване на нейното рН.

Повече детайли

ТОЗИ ПРОДУКТ Е ИЗЧЕРПАН. ПОПЪЛНЕТЕ В ПОЛЕТО ВАШИЯ EMAIL И НИ ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ, КОГАТО ТОЙ ОТНОВО МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 1

17,82 лв

-45%

32,40 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Алкалният или йонизиращ, турмалинов воден стик, е уред, който ще подобри невероятно обикновената чешмяна вода, която не всички обичат да пият. Благодарение на своите натурални съставки – турмалинов камък, други природни минерали, калциеви  йони и сребърен нанопрах, той повишава алкалността на водата до рН9, което значително повишава нейните здравословни качества. Антиоксидантното й действие е значително по-силно, по-лесно усвоими молекули и повишено кислородно съдържание.

Благодарение на малкият размер, алкалният стик може да бъде носен спокойно в дамска чанта или дори джоб. Потопен в бутилка или чаша с вода, той само за няколко минути ще насити и подобри качеството на течността, аналогично на йонизиращ апарат за питейна вода.

Алкалната вода спомага за нормализиране на алкално-киселинният баланс в организма, подпомага работата на черният дроб при употреба на алкохол и тютюневи изделия. Благодарение на по-високата разтворимост, спомата за понижаване на холестерола,  понижаване нивото на кръвна захар, изхвърлянето на токсини от тялото. Лесното усвояване подобрява метаболизма и пести енергия на организма.

-       Дължина  - 13,5см.

-       Диаметър – 1,6см.

-       Корпус – хромникелова стомана.

Мнения

Стик за алкална вода - голям
Марияна П. on 13/04/2016добър