2 блистера златни татуировки за цялото тяло

511

За едно приказно красиво лято...

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

12,00 лв

Описание

Описание на 2 блистера златни татуировки за цялото тяло:

                Има няколко категории украшения за жени, които изглеждат уместно предимно през лятото и най-вече на кожа с хубав тен. Към тях се отнасят например лаковете за нокти със зелен оттенък, киселинния или ярко син цвят за клепачите на очите и, в частност, временните татуировки с метален златист блясък. Последните не ни дават покой - по-бързо да идва лятото, ледените коктейли и най-бляскавите снимки във Facebook и Instagram с ефектен тен!

 

                 Предимства на временните татуировки:

 • Перманентното изображение може да се носи в продължение на 5 - 8 дена, след което започва постепенно да изчезва и лесно се премахва.
 • Лесни за поставяне, както и цветните ваденки за малки деца.
 • Без никаква болка при нанасяне!
 • Може лесно да се превъплътите в източна принцеса или райска птичка от тропическите гори, да блестите и преливате в лъчите на слънцето.
 • Временните флаш-татуировки са нетоксични и не предизвикват алергии.

                  Как се използват?

 • Почистете и обезмаслете участъка от кожата (например с почистващ гел или лосион) преди да нанесете татуировките. По кожата не трябва да има никакъв крем,  или други козметични средства за тяло. Иначе татуировката няма да «залепне» добре.
 • Махнете защитното фолио.
 • Приложете временната татуировка към избраното място с лицевата й страна - внимавайте да не я мърдате.
 • Намокрете татуировката обилно с мокра кърпа или напоена гъба и изчакайте 20 - 30 секунди.
 • Внимателно махнете хартиеното покритие. Татуировката е готова!

                  Важно!

 • След като нанесете татуировката не разтягайте кожата в течение на половин час - нека татуто се фиксира по-здраво.
 • Преди да нанесете татуировката обезателно обезкосмете мястото. Не че татуировката няма да се хване или ще бъде накриво, просто ефекта на стърчащи косми върху златна татуировка не е много приятен за гледане.
 • След около час татуировката ще стане по-ярка и бляскава, така че ако в първия момент ефекта ви се стори недостатъчно блестящ, чакайте (също така незабравяйте, че повечето снимки от Instagram, гледайки на които ни се иска и ние да приличаме на тях, минават предварителна обработка с различни филтри и други инструменти).
 • Продължителността на носене след нанасяне зависи от това как се грижите за своята татуировка. Най-добре е да избягвате мястото когато използвате различни кремове за тяло и лосиони. Именно поради тази причина е много добре татуировката да се нанася на загоряла от слънцето кожа, за да не се ограничавате в използването на слънцезащитни средства в първите дни от почивката на морето.
 • Ако се печете на плажа с временна татуировка, то когато тя се изтрие, на кожата ще остане светъл, незагорял отпечатък, което, по принцип, даже е красиво.
 • Как да махнем татуировката, ако тя е вече е избледняла: използвайте детски крем, бебешко олио или алкохол. Задръжте върху татуировката напоен памучен тампон няколко минути и след това измийте с вода.
 • Не поставяйте татуировки на деликатните места по кожата около очите (допустимо е само за няколко минути - например докато си направите снимка).
 • Татуировките не са подходящи за деца под 5 години.

                  При поръчка не забравяйте да си изберете вид татуировки от падащото меню по-горе.

                  Татуировки са разделени на три вида, всеки вид включва два блистера с приблизителен размер 21 х 15 см. Подбора на картинки в различните видове е на случаен принцип.

ЗА РЪЦЕ И ГЛЕЗЕНИ НА ИВИЦИ

Различни видове ивици с дължина около 19 см., подходящи за цялата повърхност на ръцете и за глезените на краката. Подбора на фигури е на случаен принцип.

ЗА ТЯЛО - МИКС  

В тази група влизат татуировките във вид на широки ивици, къси ивици - специално за китки, малки и средни картинки. Подбора на фигури е на случаен принцип и е възможно да не се паднат от всички подкатегории.

ЗА ТЯЛО - ГОЛЕМИ

Различни видове големи картинки с изображения на цветя, животни, огърлици и красиви фигури. Подбора на фигурите е на случаен принцип.

Картинките са примерни!

При поръчка на дадет вид получавате 2 блистера от него.

Всички татуировки от този вид имат златист метален цвят.

Мнения
Златни лепенки
Румяна С. on 03/07/2017Здравейте, много съм доволна от продукта! Много бързо реагирате при поръчка , дано винаги да си остане така ! Успех !
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка