6 бр. временни татуировки за ръце и глезени

533

Още по-бляскави и красиви!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


12,00 лв

Описание

Описание на 6 бр. временни татуировки за ръце и глезени:

             По телата на много звезди и известни личности може да забележите различни татуировки, но сега на мода са златните и цветни временни татуировки. Сами по себе си временните татуировки от истинско злато са се появили преди много столетия и са били много популярни сред висшите слоеве на населението, основно в близкия изток.

             Но наскоро се появиха временни златни и цветни татуировки - лепенки, така наречените flash tattoo, които не са никак скъпи като цена и се срещат в много различни варианти: геометрични фигури, етно орнаменти, извивки или комбинации от различни стилове.
             Временните татуировки изглеждат най-красиво на кожа с слънчев загар и те са великолепен начин да се украсите на плажа, при това техния блясък ще привлича вниманието на околните към вас. Но, тези татуировки са подходящи и за много други случаи, защото те изглеждат като двумерни украшения на вашето тяло. Флаш татусите стоят много добре на ръце, китки и глезени. Нищо не ви пречи да ги съчетаете и с истински украшения. Единствения им недостатък (а може и да е предимство), е в това че трайността им е около 1 седмица.

              В нашия магазин ви предлагаме огромен избор различни видове татуировки за ръце и глезени. Поръчването на 1 бр. "Временни татуировки за ръце и глезени" включва микс от 6 бр. блистери, с различен дизайн, подбрани на случаен принцип.

               Дължина на блистера: 190 мм.

               Широчина на блистера: 56 мм.

Предимства на временните татуировки:

 • Перманентното изображение може да се носи в продължение на 5 - 8 дена, след което започва постепенно да изчезва и лесно се премахва.
 • Лесни за поставяне, както и цветните ваденки за малки деца.
 • Без никаква болка при нанасяне!
 • Може лесно да се превъплътите в източна принцеса или райска птичка от тропическите гори, да блестите и преливате в лъчите на слънцето.
 • Временните флаш-татуировки са нетоксични и не предизвикват алергии.

 Как се използват?

 • Почистете и обезмаслете участъка от кожата (например с почистващ гел или лосион) преди да нанесете татуировките. По кожата не трябва да има никакъв крем,  или други козметични средства за тяло. Иначе татуировката няма да «залепне» добре.
 • Махнете защитното фолио.
 • Приложете временната татуировка към избраното място с лицевата й страна - внимавайте да не я мърдате.
 • Намокрете татуировката обилно с мокра кърпа или напоена гъба и изчакайте 20 - 30 секунди.
 • Внимателно махнете хартиеното покритие. Татуировката е готова!

  Важно!

 • След като нанесете татуировката не разтягайте кожата в течение на половин час - нека татуто се фиксира по-здраво.
 • Преди да нанесете татуировката обезателно обезкосмете мястото. Не че татуировката няма да се хване или ще бъде накриво, просто ефекта на стърчащи косми върху златна татуировка не е много приятен за гледане.
 • След около час татуировката ще стане по-ярка и бляскава, така че ако в първия момент ефекта ви се стори недостатъчно блестящ, чакайте (също така незабравяйте, че повечето снимки от Instagram, гледайки на които ни се иска и ние да приличаме на тях, минават предварителна обработка с различни филтри и други инструменти).
 • Продължителността на носене след нанасяне зависи от това как се грижите за своята татуировка. Най-добре е да избягвате мястото когато използвате различни кремове за тяло и лосиони. Именно поради тази причина е много добре татуировката да се нанася на загоряла от слънцето кожа, за да не се ограничавате в използването на слънцезащитни средства в първите дни от почивката на морето.
 • Ако се печете на плажа с временна татуировка, то когато тя се изтрие, на кожата ще остане светъл, незагорял отпечатък, което, по принцип, даже е красиво.
 • Как да махнем татуировката, ако тя е вече е избледняла: използвайте детски крем, бебешко олио или алкохол. Задръжте върху татуировката напоен памучен тампон няколко минути и след това измийте с вода.
 • Не поставяйте татуировки на деликатните места по кожата около очите (допустимо е само за няколко минути - например докато си направите снимка).
 • Татуировките не са подходящи за деца под 5 години.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка