Гривна против хъркане Adore Better Living

762

Подобрете позицията си за сън и спрете хъркането.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 17 точки. При следваща покупка 17 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,70 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

85,54 лв

Описание

Описание на Гривна против хъркане Adore Better Living:

             Лягате да спите и партньорът до вас или самите вие нарушавате съня на другия с… хъркане. Не е никак приятно и ви се иска да го предотвратите и като цяло спрете, веднъж завинаги. Чудите се дали е възможно, а отговорът е категорично положителен, благодарение на гривната против хъркане Adore Better Living. Уреда е създаден за случаи "когато нищо друго не помага". Принципа на действие е следния: Snore Stoper следи пулса и звуковия фон около човека, който го използва. При детекция на хъркане по алгоритмите заложени в устройството, то подава кратки електрически сигнали към мястото на китката, на която е поставен уреда. Електрическите сигнали са изключително слаби, подобни на вибрация на мобилен телефон, но веднага се усещат от човека, който изполва уреда и той сменя позицията на тялото си, като по тази начин хъркането спира. Силата на импулсите се регулира плавно на степени от 1 до 7. Уреда също така има автоматична функция за изключване след 8 часа. Има удобна форма (също като ръчен часовник). Удобна е и лесна за ползване.

             Днешното забързано ежедневие е причина за много грижи и в края на деня, когато е време за почивка, хъркането може да се окаже доста обезпокояващ проблем, засягащ здравето на самите нас и любимите ни хора. Затова си подарете здрав и спокоен сън, без повече хъркане, благодарение на технологията с инфрачервена светлина.   

              Гривната против хъркане включва:

-       Уред против хъркане Snore Stopper.

-       Отвертка за монтиране на батерията.

-       Регулируема каишка за закопчаване.

-       Комплект самозалепващи се гелови подложки.

-       1 батерия x AAA

-       Кратка инструкция на български език

Също така може да разгледате и други продукти против хъркане: Други уреди против хъркане

Мнения
доволен съм, благодаря!
Марко М. on 12/04/2017много благодаря за доставката!
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка