Мрежи против насекоми 

Показани 1 - 28 от 28 стоки
Показани 1 - 28 от 28 стоки

Още една категория, в която са събрани различни видове мрежи за защита на дома от летящите насекоми навън. В категорията са събрани мрежи с различни размери подходящи за различни видове и размери врати и прозорци. Също така тук може да разгледате и различни видове мрежи с магнитно закопчаване за различни видове врати.

Видове мрежи и завеси

Основно мрежите се разделят на три вида: мрежи през които може да се минава, завеси за врати и мрежи през които неможе да се минава.

  • Мрежите през които могат да минават хора или домашни животни най-често са с магнитно закопчаване по средата. Мрежата е разделена на две части, които с помощта на малки магнити се прилепят една към друга. По този начин през мрежата може да мине спокойно човек и тя автоматично се затваря след него.
  • Завесите са безброй много видове. Те най-често представляват множество ивици от различни материали вертикално спускащи се надолу. Цените на този тип завеси също варират в широки граници от най-евтини варианти изработени от отпадъчни найлони до скъпи завеси от висококачествени материали, включителни и стъкло.
  • Мрежите през които не може да се преминава просто се закрепят на необходимото място и при правилен монтаж гарантират на 100%, че няма да прелети нито едно насекомо. Закрепването става с габарчета, лепящи ленти или лепящо велкро.