Мрежа за широка врата с магнити 220х150

456

Затворете мрежата под носа на комарите!

Повече детайли

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 9

19,98 лв

  • Черен
  • Бял

Приблизителна доставка на:

Описание

             Спрете неканените и неприятни гости – досадните мухи и комари. Влизайте и излизайте спокойно в дома си и проветрявайте безпроблемно жилището. Решението - мрежа против летящи насекоми с магнитно закопчаване.

             Мрежата за широки врати против мухи и комари с магнитно закопчаване е перфектно  решение за това. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени по дължината на отваряемата част, може спокойно да влизате и излизате през вратата, дори ръцете ви да са заети. Няма да се налага постоянно да отваряте и затваряте вратата след домашният любимец, защото той сам ще се справя с противокомарната мрежа. Магнитната лента се самозатваря, защитавайки дома Ви от всякакви насекоми. Мрежата е пригодена за монтаж на  дървени, пластмасови и алуминиеви дограми. В зависимост от вида на дограмата може да закрепите мрежата против комари  и мухи с габарчета или дустранно залепящо тиксо.

            Поставянето на предпазната мрежа става за минути без необходимост от допълнителни професионални инструменти. След края на сезона,  просто я събирате и сгъвате до следващия сезон .

                Съдържание на доставката:

  • Мрежа с размер 220 х 150см
  • 18 бр. магнитни закопчалки (монтирани).
  • Двустранно залепящи лепенки с велкро и габари за монтаж (в зависимост от материала на касата).
  • Цвят: черен или бял. Изберете цвета, който желаете да закупите от менюто по-горе.
  • Материал – полиестер.
  • Почистите предваритено с мека кърпа и подходящ препарат мястото, където ще залепите лепенките!

    

Други продукти против КОМАРИ

Мнения

Добро
Петър М. on 19/07/2018Мрежата е с добра изработка, единствения проблем, е че при течение сама се отваря (отварят се магнитите).
Доволна съм от продукта и изключително скоростното обслужване :)
Теодора И. on 08/05/2018-
Напълно удовлетворени!
Александра К. on 27/04/2018Единствено при вас намерих правилните размери и за двете врати. Монтирани са и са в употреба още от деня на доставка! Благодарим!
много добро
Таня П. on 23/04/2018С есемеси и мейли бях уведомявана през цялото време за движението на поръчката, което е много удобно и пристигна навреме.
Мнение
Христина М. on 22/04/2018доволна съм ,но лепенките ми идвам малко
Komarnik za vrata
Stefka J. on 27/06/2017Super e
Оценка 10
Стефан К. on 12/04/2017Много хубави
мрежа
Красимира И. on 04/04/2017Мрежата не е монтирана, но предполагам, че ще ми свърши работа. Преди известно време купих подобна мрежа , но беше тесна за вратата за която е предназначена.
Мрежа за широка врата
Любов Г. on 25/06/2016Все още не сме ги монтирали, понеже превим ремонт, но ги наложихме и пасват перфектно. Цената също е много добра.

Инструкция

Доставка