Мрежа за широка врата с магнити 220х150

456

Затворете мрежата под носа на комарите!

Повече детайли

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 9

19,80 лв

-45%

36,00 лв

  • Черен
  • Бял

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА
Приблизителна доставка на:

Описание

             Спрете неканените и неприятни гости – досадните мухи и комари. Влизайте и излизайте спокойно в дома си и проветрявайте безпроблемно жилището. Решението - мрежа против летящи насекоми с магнитно закопчаване.

             Мрежата за широки врати против мухи и комари с магнитно закопчаване е перфектно  решение за това. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Благодарение на 18-те магнитни закопчалки, разположени по дължината на отваряемата част, може спокойно да влизате и излизате през вратата, дори ръцете ви да са заети. Няма да се налага постоянно да отваряте и затваряте вратата след домашният любимец, защото той сам ще се справя с противокомарната мрежа. Магнитната лента се самозатваря, защитавайки дома Ви от всякакви насекоми. Мрежата е пригодена за монтаж на  дървени, пластмасови и алуминиеви дограми. В зависимост от вида на дограмата може да закрепите мрежата против комари  и мухи с габарчета или дустранно залепящо тиксо.

            Поставянето на предпазната мрежа става за минути без необходимост от допълнителни професионални инструменти. След края на сезона,  просто я събирате и сгъвате до следващия сезон .

                Съдържание на доставката:

  • Мрежа с размер 220 х 150см
  • 18 бр. магнитни закопчалки (монтирани).
  • Двустранно залепящи лепенки с велкро и габари за монтаж (в зависимост от материала на касата).
  • Цвят: черен или бял. Изберете цвета, който желаете да закупите от менюто по-горе.
  • Материал – полиестер.
  • Почистите предваритено с мека кърпа и подходящ препарат мястото, където ще залепите лепенките!

    

Други продукти против КОМАРИ

Мнения

Добро
Петър М. on 19/07/2018Мрежата е с добра изработка, единствения проблем, е че при течение сама се отваря (отварят се магнитите).
Доволна съм от продукта и изключително скоростното обслужване :)
Теодора И. on 08/05/2018-
Напълно удовлетворени!
Александра К. on 27/04/2018Единствено при вас намерих правилните размери и за двете врати. Монтирани са и са в употреба още от деня на доставка! Благодарим!
много добро
Таня П. on 23/04/2018С есемеси и мейли бях уведомявана през цялото време за движението на поръчката, което е много удобно и пристигна навреме.
Мнение
Христина М. on 22/04/2018доволна съм ,но лепенките ми идвам малко
Komarnik za vrata
Stefka J. on 27/06/2017Super e
Оценка 10
Стефан К. on 12/04/2017Много хубави
мрежа
Красимира И. on 04/04/2017Мрежата не е монтирана, но предполагам, че ще ми свърши работа. Преди известно време купих подобна мрежа , но беше тесна за вратата за която е предназначена.
Мрежа за широка врата
Любов Г. on 25/06/2016Все още не сме ги монтирали, понеже превим ремонт, но ги наложихме и пасват перфектно. Цената също е много добра.

Инструкция

Инструкция за монтаж на магнитна мрежа против летящи насекоми.

Магнитните мрежи са съставени от две еднакви и симетрични половини, които трябва да бъдат монтирани абсолютно точно една против друга на касата на вратата или на прозореца (ако сте закупили магнитна мрежа за прозорец). Това се прави защото по този начин магнитчетата на двете половинки трябва да бъдат също разположени точно едно срещу друго. Мрежите с магнити могат да бъдат монтирани по два начина:

  1. С велкро лепенки (включени в комплекта)
  2. С кабърчета (включени в комплекта)

Монтирането с велкро лепенки е препоръчително за метални, алуминиеви и PVC дограми без релефна текстура. Възможно е закрепянето и на дограми с релефна текстура, но в този случай препоръчваме допълнително закупуване на двойно лепящи велкро лепенки. Повърхностите по дограмата или касата, на които ще бъдат залепени лепенките предварително трябва да са много добре почистени и обезмаслени. Лепенките също се състоят от две части – едната част (няма значение коя) се залепя на дограмата или касата, а другата трябва да се залепи към края на мрежата. Закрепването по този начин позволява свалянето на мрежата след края на сезона без да е необходимо да се отлепят лепенките.

Закрепването към дървени дограми или каси също може да бъде извършено с включените в комплекта велкро лепенки, но залепването към дърво е по-слабо и е възможно да не се получи надеждно захващане. Затова при монтиране към дърво е препоръчително да се използват включените в комплекта кабърчета.

Доставка