Мрежа за врата - ресни от 4 части 220 х 100 см

12158

Алтернатива на мрежите с магнити - мрежа от 4 части!

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 8/10 - Брой мнения: 13

10,88 лв

 • Черен
 • Бял

Приблизителна доставка на:
Описание

Омръзна ли ви от досадните мухи, комари, буболечки и пеперуди, които незнайно как влизат в помещенията и ви лишават от спокойствие и сън - ето решение!!! С практичната мрежа - ресни от 4 части решавате проблема си на мига. Лека, дискретна и удобна, мрежата срещу насекоми ще държи далеч от вашия дом всички летящи, бръмчащи, жилещи и хапещи крилати дразнители.

Описание на Мрежа за врата - ресни от 4 части 220 х 100 см:

Мрежата се състои от 4 еднакви парчета с височина 220 см. и широчина 28,5 см. Към всяко парче в долната част се монтира пластмасова лайсна, която играе ролята на тежест и държи мрежата опъната. В горната част на касата се поставя лепящата лента с велкро, която е включена в комплекта и към нея, с леко застъпване се закрепват всичките четири парчета.

Предимства:

 • След края на лятото може спокойно да махнете мрежата, като оставите лепенката на касата, а в началото на следващия сезон отново да я закрепите към велкро лентата.
 • Липсата на кантове - Вие можете да намалите височината на мрежата като внимателно отрежете всяко парче от нея с толкова, колкото Ви е необходимо.
 • Регулирайки застъпването между четирите части на мрежата Вие може да регулирате общата широчина на мрежата и по този начин да я монтирате и на малко по-тесни или широки врати.

Съдържание на доставката:

 • Мрежа с размер 220 х 100 см (монтирана). В комплекта 4 парчета х 28,5 см.
 • Едностранно залепващо велкро лента в комплекта.
 • Пластмасови лайсни за долната част на мрежата - 4 броя.
 • Цвят: черен или бял. Изберете цвета, който желаете да закупите от менюто по-горе.
 • Материал - полиестер.
 • Почистите предваритено с мека кърпа и подходящ препарат мястото, където ще залепите лентата!
 • Допълнително едностранна велкро лента може да закупите ТУК
 • Допълнително двустранно лепащо велкро, което също е подходящо в този тип монтаж, може да закупите ТУК

    

Други продукти против КОМАРИ

Мнения
Мнение
Свилен Г. on 07/07/2024Лесен монтаж, доволен съм
много зле
Константин К. on 05/07/2024абсолютно не си заслужава да давате пари за този продукт, колкото и евтин да е. Отивате в първата железария и си купувате мрежа за комари на метър и после си я нарязвате на ленти. Много по-евтино и качествено
Изключително доволна
Детелина С. on 04/07/2024Мрежата е доста добро попадение, отговаря на описанието. Монтира се лесно, размера може да се регулира чрез застъпването. Дълго време търсих мрежа за тясна врата около 65 см. и тази ми реши проблема.
Не става.
Пламен Б. on 21/06/2024Не е добър продукт това. Може евентуално едната лента да се използва за донаждане някъде но за цяла врата не е добре. Отдолу има пластмасови накрайници уж за тежест, ами късмет със слагането им, ужасни са. Самите 4 части не са достатъчно широки, за да се застъпят така, че да е ефективна защитата, духне ги вятъра и става кошмар, или като мине кучето през тях. С две думи - не стават.
Мнение
Евгени Т. on 18/08/2023Пасна идеално - благодаря
Всичко бе ОК ! Благодаря.
Цветан П. on 11/07/2023Здравейте
Мнение
Vasil V. on 06/07/2023лесно се монтира мрежата
Мнение
Пепа К. on 04/07/2023Мрежата се монтира лесно с изключение на пластмасовите пръчки. Обаче след като се монтира стои добре и върши идеална работа.
Мнение
Ася Д. on 26/06/2023ДОВОЛНА СЪМ ОТ ПОКУПКАТА! ЛЕСНИ ЗА МОНТАЖ И УДОБНИ :)
Доволен
Марио В. on 21/06/2023Харесвам мрежата на ресни повече от другия вариант с магнити. За по-стабилно захващане, изрежете и поставете от велкрото върху вече залепеното за рамката, за да се получи "сандвич". Тежестите са трудни за монтиране от сам човек и не знам защо не идват заводски монтирани - рязането може да стане от горната част.
Мнение
Георги Т. on 11/06/2023Не върши никаква работа.
Мнение
Митко П. on 09/06/2023Добра е мрежата. Не се отлепя, стои здраво, доволен съм.
Мнение
Татяна Ц. on 29/05/2023Мрежата е много лесна за поставяне на вратата
  
Въпроси (1)
Ася Димитрова от 04-06-2023

Здравейте, тъй като моята врата е широка 50 см, мога ли да прикрепя само 3 парчета, или задължително трябва да се монтират и 4-те?

Благодаря предварително!

Отговор на магазина

Здравейте,

спокойно може да прикрепите, толкова парчета от мрежата, колкото сметнете за добре. Това е едно от предимствата на тази мрежа - може да застъпвате парчетата на каквото си пожелаете разстояние или да закрепите по-малко ресни.

Поздрави,

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка