Мрежа за прозорец с магнити 120х120

461

Затворете мрежата под носа на комарите!

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 3

10,94 лв

-45%

19,90 лв

 • Черен
 • Бял

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА
Приблизителна доставка на:

Описание

             Спрете неканените и неприятни гости – досадните мухи и комари кръвопийци. Решението - мрежа против насекоми с магнитно закопчаване.

             Мрежата за прозорци против мухи и комари с магнитно закопчаване е перфектно  решение за това. С нея в дома ви ще влиза единствено свеж въздух. Благодарение на 8-те магнитни закопчалки, разположени по дължината на отваряемата част, може спокойно да отворите прозореца, да полеете цветята или да изтупате нещо и да оставите без притеснение  да се проветрява.   Магнитната лента се самозатваря, защитавайки дома Ви от всякакви насекоми. Мрежата е пригодена за монтаж на  дървени, пластмасови и алуминиеви дограми. В зависимост от вида на дограмата може да закрепите мрежата против комари  и мухи с габарчета или дустранно залепящо тиксо и велкро.

            Поставянето на предпазната мрежа става за минута без необходимост от допълнителни професионални инструменти. След края на сезона,  просто я събирате и сгъвате до следващия сезон .

                Съдържание на доставката:

 • Мрежа с размер 120 х 120см
 • 8 бр. магнитни закопчалки (монтирани)
 • Двустранно залепящи лепенки с велкро
 • Габари за монтаж
 • Цвят: по избор черен или бял, изберете от менюто по-горе
 • Материал – полиестер
 • Почистите предваритено с мека кърпа и подходящ препарат мястото, където ще залепите лепенките!

Други продукти против КОМАРИ

Мнения

Супер !!!
Георги Г. on 16/05/201810/10
Идеално описание, бърза доставка!
ИРЕНА К. on 08/05/2017Много съм доволна от мрежата за прозорец, монтира се за минутки, Благодаря!
доволна съм
Антония С. on 06/06/2016отдавна търся мрежа за прозорец с магнити; по-скъпа беше от тази за вратата, но качеството е много добро

Инструкция

Инструкция за монтаж на магнитна мрежа против летящи насекоми.

Магнитните мрежи са съставени от две еднакви и симетрични половини, които трябва да бъдат монтирани абсолютно точно една против друга на касата на вратата или на прозореца (ако сте закупили магнитна мрежа за прозорец). Това се прави защото по този начин магнитчетата на двете половинки трябва да бъдат също разположени точно едно срещу друго. Мрежите с магнити могат да бъдат монтирани по два начина:

 1. С велкро лепенки (включени в комплекта)
 2. С кабърчета (включени в комплекта)

Монтирането с велкро лепенки е препоръчително за метални, алуминиеви и PVC дограми без релефна текстура. Възможно е закрепянето и на дограми с релефна текстура, но в този случай препоръчваме допълнително закупуване на двойно лепящи велкро лепенки. Повърхностите по дограмата или касата, на които ще бъдат залепени лепенките предварително трябва да са много добре почистени и обезмаслени. Лепенките също се състоят от две части – едната част (няма значение коя) се залепя на дограмата или касата, а другата трябва да се залепи към края на мрежата. Закрепването по този начин позволява свалянето на мрежата след края на сезона без да е необходимо да се отлепят лепенките.

Закрепването към дървени дограми или каси също може да бъде извършено с включените в комплекта велкро лепенки, но залепването към дърво е по-слабо и е възможно да не се получи надеждно захващане. Затова при монтиране към дърво е препоръчително да се използват включените в комплекта кабърчета.

Доставка