Модулен стенен светещ LED панел с докосване

6246

Светлина изцяло под ваш контрол!

Повече детайли

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


25,00 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Модулен стенен светещ LED панел с докосване:

Иновативно осветително тяло във форма на шестоъгълен LED модул. Модула има вграден сензор за докосване и може да бъде част от креативна модулна сензорна стена с ниска мощност. Този вид панели използват капацитивен сензор за близост, за да включите или изключите светлината на модула с малко усилия. Може да закупите няколко модула, за да създадете всяка структура, която да отговаря на вашите желания. Този иновативен подход в осветлението ви позволява ефективно да превърнете стената си в произведение на изкуството. Използвайте магнитните ръбове на всеки елемент, за да свържете светлините заедно и да създадете структурата, която най-добре подхожда на вашия интериор. Безпроблемно разделяне и съединяване. До 65 блока(с допълнителни адаптори) могат да се сплитат заедно, за да образуват различни ефектни форми за създаване на романтична и неповторима атмосфера. Светлината на стената се включва и изключва от физическо докосване на потребителите.  Лесно можете да активирате светлинните панели с пръсти, длани или дори с рамената си. Ниска консумация на енергия и възможност за разширяемост. По-голям дисплей може да бъде постигнат чрез изолиране на контакта между различни светлини. В комплекта са включени са лепкави подложки за монтаж върху най-различни повърхности. Просто отлепете и залепете на желаното място. Всеки панел е с размери 11,5 х 10,2 х 1,8 см. Изработен от висококачествен материал за равномерна светлина и мощно предаване на светлина.

  • Многоцелеви - Минималистичен и уникален геометричен дизайн. Те не само осветяват, но и украсяват вашия дом.
  • Широко приложение: може да бъде монтирате в хола, спалнята, коридора, стълбите, банята, кабинета, кухня, перално помещение, нощно шкафче, ресторант, хотел и др. Също така модулите може да се използват като детски нощни лампи.
  • Перфектен подарък за рожден ден на любимия човек или вашето семейство
  • 1 бр. шестоъгълен LED модул х 2W , IP 20, 4000 К, 1 x 100lm
  • Размери на модула :11.5 х 10.2 х 1.8 см 1 бр. фиксираща лепенка

ВАЖНО: Този единичен модул неможе да се използва самостоятелно, а само като допълние към съществуваща система от модули с адаптор. Минимален комплект от три модула с адаптор може да закупите на следния линк: БАЗОВ МОДУЛ ОТ ТРИ ЕЛЕМЕНТА

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка