Главен модулен стенен светещ LED панел с докосване (тройка)

6247

Светлина изцяло под ваш контрол!

Повече детайли

Продукта дава 17 точки. При следваща покупка 17 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,70 лв.


89,00 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Главен модулен стенен светещ LED панел с докосване (тройка):

Иновативно осветително тяло във форма на шестоъгълен LED модул. Модула има вграден сензор за докосване и може да бъде част от креативна модулна сензорна стена с ниска мощност. Този вид панели използват капацитивен сензор за близост, за да включите или изключите светлината на модула с малко усилия. Може да закупите няколко модула, за да създадете всяка структура, която да отговаря на вашите желания. Този иновативен подход в осветлението ви позволява ефективно да превърнете стената си в произведение на изкуството. Използвайте магнитните ръбове на всеки елемент, за да свържете светлините заедно и да създадете структурата, която най-добре подхожда на вашия интериор. Безпроблемно разделяне и съединяване. До 65 блока(с допълнителни адаптори) могат да се сплитат заедно, за да образуват различни ефектни форми за създаване на романтична и неповторима атмосфера. Светлината на стената се включва и изключва от физическо докосване на потребителите.  Лесно можете да активирате светлинните панели с пръсти, длани или дори с рамената си. Ниска консумация на енергия и възможност за разширяемост. По-голям дисплей може да бъде постигнат чрез изолиране на контакта между различни светлини. В комплекта са включени са лепкави подложки за монтаж върху най-различни повърхности. Просто отлепете и залепете на желаното място. Всеки панел е с размери 11,5 х 10,2 х 1,8 см. Изработен от висококачествен материал за равномерна светлина и мощно предаване на светлина.

  • Многоцелеви - Минималистичен и уникален геометричен дизайн. Те не само осветяват, но и украсяват вашия дом.
  • Широко приложение: може да бъде монтирате в хола, спалнята, коридора, стълбите, банята, кабинета, кухня, перално помещение, нощно шкафче, ресторант, хотел и др. Също така модулите може да се използват като детски нощни лампи.
  • Перфектен подарък за рожден ден на любимия човек или вашето семейство
  • 3 бр. шестоъгълен LED модул х 2W , IP 20, 4000 К, 1 x 100lm; 1 бр. адаптор и кабел с дължина 115 см.
  • Размери на модулите :11.5 х 10.2 х 1.8 см 1 бр. фиксираща лепенка

ВАЖНО: Това е базов (главен модул) от три елемента с включен адаптор. Към него може да добавяте единични модули от този тип: ЕДИНИЧЕН МОДУЛ

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка