Шприц за украса на десерти

400

Симпатичен, удобен и функционален сладкарски шприц за кремове.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


22,00 лв

Описание

             За да сте истински професионалисти в сладкарството не може без шприц за кремовете и пълнежите при декориране на вашите сладки изкушения. А ако той е направен за прецизна работа с плавно избутване на буталото и с голям брой накрайници, какво по-хубаво от това?

             Благодарение на ергономичната форма на шприца, можете много лесно да декорирате с различни форми торти, кейкове, кексчета, дребни сладки и каквото друго ви хрумне. Прозрачната туба позволява да виждате във всеки един момент останалото съдържание от крема. Формата на буталото и дръжката позволяват работа с една ръка. Цилиндъра на тубата се върти свободно спрямо дръжката, позволявайки насочване на крема точно в желаната от вас посока и място. Благодарение на петте различни форми на накрайниците може да декорирате всевъзможни фигури и орнаменти върху сладкарските си произведения.

             

Описание на Шприц за украса на десерти:

- Шприц  с бутало и туба с ергономична дръжка;
- Пет броя накрайници с различна форма;
- Два броя капачки с различен диаметър;

             *За най-добри резултати, разучете внимателно предназначението на всеки накрайник от картинките на опаковката за каква декорация е подходящ.

Характеристики
СерияДруги
ТипСладкарски шприцове, моливи
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка